Arrangementen

Ruitersportcentrum Capriole is van alle markten thuis! Bij ons kunt u terecht voor:

Kinderslaappartij;
Wil jij je verjaardag op een originele manier houden? Bij ons in de groepsaccommodatie kun je een heus slaapfeestje houden.

Familiedag/weekend
Ruitersportcentrum Capriole beschikt over alle faciliteiten om een geslaagde familiedag of een familieweekend te organiseren.
Van paardrijden tot springkussen tot barbecue, alles behoort tot de mogelijkheden.

Teambuilding
Een activiteit met paarden waarin je veel te weten komt over jezelf, hoe je over komt op anderen en hoe je je managementvaardigheden kan verbeteren.

Door deze activiteit samen met je collega’s of team uit te oefenen zullen jullie een sterker en hechter team worden.

Huur vergaderruimte
Zoekt u een locatie om een presentatie te geven of om te vergaderen? Ook dan kunt u bij Ruitersportcentrum Capriole terecht.
De vergaderruimte is voorzien van een beamer, internetaansluiting, geluidsvoorziening en een groot projectiescherm. Kortom alles wat u nodig heeft voor een presentatie of vergadering.

Bedrijfsfeest
Zoekt u een geschikte locatie voor een personeelsfeest waar zeker nog lang over nagesproken zal worden? Organiseer dan uw personeelsfeest bij Ruitersportcentrum Capriole!

Groepsaccommodatie
De net gerenoveerde groepsaccommodatie biedt plaats aan 48 personen. De groepsaccommodatie beschikt over een royale verblijfsruimte, een nette keuken, goede sanitaire voorzieningen, heerlijke bedden en een mooi buiten terrein.
Tevens is er een groot speelveld aanwezig waar diverse activiteiten georganiseerd kunnen worden.
Kijk ook op www.goedtepas.com voor een sfeerimpressie.

Dagarrangement voor groepen
Dit arrangement is voornamelijk geschikt voor stichtingen of bijzondere groepen. Zo is er reeds een dag georganiseerd voor de stichting Reumarun (voor kinderen met reuma)
Deze dag is geheel naar de wens van de groep in te richten. Te denken valt aan een cursus paardrijden en omgaan met paarden, spelletjes te paard, speurtocht en nog veel meer.

Alle diverse arrangementen kunnen geboekt worden inclusief catering. Kortom bij Ruitersportcentrum Capriole is alles mogelijk! Mocht uw idee hier niet tussen staan, of heeft u vragen over alle mogelijkheden neem dan contact met ons op!
Dit kan via telefoonnummer 06-41435113 of via de mail: hesselinkmarcelle@hotmail.com