Buitenritten

Terug naar de vorige pagina

Ruitersportcentrum Capriole organiseert ook heerlijke buitenritten. Als het mooi weer is gaan de ruiters en amazones van de manege tijdens de les naar buiten of wordt er een stukje buiten uitgestapt. Er worden op diverse zondagen in het jaar buitenritten georganiseerd die langer duren dan een uur. Ben je geen lid van de manege? Ook dan is het mogelijk om mee te gaan op buitenrit. Er is echter wel aantoonbaar ervaring vereist om mee te kunnen op buitenrit. Het is ook mogelijk om een buitenrit te laten organiseren door ons, buiten de reguliere ritten om. Neem daarvoor contact met ons op.

Haaksbergen beschikt over meerdere mooie ruiterroutes, zoals bijvoorbeeld door het Haaksbergerveen en het Assinkbos. Zo is het mogelijk om onder goede begeleiding meerdere uren te genieten van deze prachtige omgeving! Het is niet mogelijk om zonder begeleiding paarden te huren bij ons, of zonder de benodigde ervaring mee te gaan op buitenrit.

Het is mogelijk om een of twee inhaallessen te gebruiken voor een buitenrit. Er zal altijd wel wat bij betaald moeten worden. De lengte van de rit bepaalt hoeveel lessen er gebruikt mogen worden. Dat zal van te voren bij inschrijving aangegeven worden.

De buitenritten van dit jaar staan gepland op de volgende data:

  •  25 mei Hemelvaartsbuitenrit
  •  9 juli