Capriole Cup

Capriole Cup

De Capriole Cup wordt verreden over vier dressuurwedstrijden per jaar. Je moet aan drie  van de wedstrijden deelnemen om in aanmerking te kunnen komen voor deze mooie bokaal!

Wanneer je aan deze dressuurwedstrijden deelneemt, kom je automatisch in aanmerking voor de Capriole Cup. Hier zijn verder geen andere kosten aan verbonden! Er worden F- proefjes verreden, dus de punten komen ook in aanmerking voor stempels in je blauwe FNRS paspoort!

Zoals hierboven vermeld wordt de Capriole Cup verreden over vier dressuurwedstrijden. Drie van de vier resultaten tellen. Als de laatste wedstrijd verreden is, wordt een overall klassement opgemaakt. Degene die over de vier wedstrijden het beste gepresteerd heeft mag zich de winnaar noemen van de Capriole Cup! Er is een bokaal voor de pony’s en een voor de paarden.Als je aan 3 wedstrijden minimaal meedoet, tellen alle 3 de proeven mee voor de Capriole Cup. Doe je aan alle vier wedstrijden mee vervalt je slechtste resultaat! Wanneer je aan een of twee van de vier wedstrijden mee doet, kom je helaas niet in aanmerking voor de Capriole Cup. Je kunt ook of alleen bij de pony’s meedoen of alleen bij de paarden om in aanmerking te komen voor de Cup.

Voor de winnaar wordt er een mooie wisselbeker beschikbaar gesteld. Daarnaast zijn er diverse ereprijzen te winnen! Als je de wisselbokaal drie keer hebt gewonnen, bij de pony’s of de paarden mag je hem houden!

In 2012 heeft bij de paarden Manon Nijland gewonnen en bij de pony’s Lindy klein Buursink!

In 2013 heeft bij de paarden wederom Manon Nijland gewonnen en bij de pony’s Silke van den Berg!

In 2014 heeft Manon Nijland al voor de 3e keer de Capriole Cup gewonnen, dus ze mag deze mooie beker houden!
Bij de pony’s heeft Kyra Hofste de Capriole Cup gewonnen!

In 2015 heeft bij de paarden Manon Nijland gewonnen en bij de pony’s Elise Hoekstra!

In 2016 heeft Angela Bosman bij de paarden gewonnen en Elisa Hoekstra wederom bij de pony’s!

IMG_1663

 

Capriole Cup 2012