Kinderfeestjes

Terug naar de vorige pagina

Er is er één jarig hoera hoera!! ballon

Wat is er nou leuker om samen met je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag te komen vieren bij de manege? Wij bieden een programma die garant staat voor een onvergetelijke middag.

Er wordt feestelijk begonnen met wat lekkers en limonade. De cadeautjes kunnen tijdens het ontvangst aan de jarige overhandigd worden. Door Ruitersportcentrum Capriole wordt ook een cadeautje aan de jarige gegeven.

Na de ontvangst zal er begonnen worden met de verschillende activiteiten. Deze activiteiten bestaan uit een rondleiding, het poetsen en mooi maken van de pony en uiteraard het ponyrijden zelf.

Wanneer de activiteiten zijn afgelopen wordt er patat met een snack gegeten in de cafetaria van het Ruitersportcentrum. In de quiz die door de kinderen gedaan zal worden, zal hun opgedane kennis getest worden. Het is uiteraard mogelijk het een en ander aan te passen naar de leeftijd en paardrij-niveau van de kinderen.

Het kinderfeestje zal in totaal 3 uur duren. De kosten bedragen € 15,- per kind. De minimale deelname is 6 personen.
De kinderen dienen stevige schoenen met een hak, of laarzen te dragen. De veiligheidshelmen worden door Ruitersportcentrum Capriole beschikbaar gesteld.

Kinderfeestjes zijn mogelijk bij voorkeur op zaterdag. Woensdagmiddag, vrijdagmiddag of zondag is echter ook een mogelijkheid. Voor meer informatie of om een kinderfeestje te plannen kan er contact opgenomen worden met Marcelle Hesselink. Dit kan op telefoonnummer 06-41435113 of via de email hesselinkmarcelle@hotmail.com