Ponykampen, trainingsweken en dagponykampen

Terug naar de vorige pagina

Ponykamp, trainingsweek en dagponykampen

Elke zomer organiseert Ruitersportcentrum Capriole verschillende dagen en weken met daarin onvergetelijke paarden- en ponyplezier! Zo organiseren wij voor de allerkleinsten onder ons dagponykampen (eventueel met één overnachting) voor de wat oudere kinderen spetterende ponykampen en voor de wat meer gevorderde jeugd trainingsweken. Daarnaast zal er in het voorjaar van 2017 voor het eerst een trainingsweek voor volwassenen georganiseerd gaan worden!

Ponykampweek

Ponykamp 2017 zal gehouden worden van 24 juli tot en met 28 juli 2017!!!

Het is al mogelijk je in te schrijven voor dit ponykamp door middel van dit digitale inschrijfformulier.

Van maandag tot en met vrijdag op ponykamp, wie wil dit nu niet? Je krijgt je eigen pony of paard toegewezen waar je de hele week voor mag zorgen!
Je blijft slapen in onze mooie verbouwde groepsaccommodatie Goed te Pas. Neem eens een kijkje op www.goedtepas.com voor een sfeerimpressie!

De activiteiten van de ponykampweek zijn onder andere:

  • Dressuurlessen                                buitenrit
  • Springlessen
  • Buitenritten
  • Bonte avond
  • Pimp your pony
  • Spannende tocht
  • en natuurlijk nog veel meer leuke dingen die we nog niet kunnen verklappen…

Prijs ponykamp week € 275,-
Minimale leeftijd deelnemers is 9 jaar.

 

Dagponykamp

Bij het dagponykamp kom je om 10.00 op de manege, waarna je je eigen pony toegewezen krijgt die je de hele dag mag verzorgen. De dingen die we die dag gaan doen kunnen verschillend zijn per dagponykamp, maar in ieder geval gaan jullie de pony’s pimpen, en lekker veel rijden natuurlijk!
Bij mooi weer gaan we een lange buitenrit maken, maar ook voltigeles behoort tot de mogelijkheden. We gaan natuurlijk niet alles over deze leuke dag vertellen, dat komen jullie zelf maar meemaken! De dag wordt afgesloten met patat en een disco. Na deze leuke dag kun je blijven slapen in onze mooie groepsaccommodatie, maar vind je dat nog te spannend dan ga je lekker naar huis!

De data’s voor de dagponykampen van 2017 zijn:

  • 25 april 2017 (met overnachting mogelijk)
  • 15 augustus 2017 (met overnachting mogelijk)

Prijs dagponykamp € 50,- zonder overnachting
Prijs dagponykamp € 75,- met overnachting
(de mogelijkheid bestaat om 1 of 2 inhaallessen in te leveren)

Minimale leeftijd 6 jaar

Digitaal inschrijfformulier dagponykamp hier in te vullen.

Trainingsweek

Wil jij je graag wat verder bekwamen in de dressuur, of springen en een crossles volgen? Geef je je dan op voor de trainingsweek bij RSC Capriole. Voor kinderen vanaf 12 jaar die al wat meer gevorderd zijn in het rijden, of een eigen paard of pony hebben is dit de kans om van een Grand prix ruiter les te krijgen! Uiteraard doen we meer dan rijden alleen. Zo nodigen we interessante mensen uit die wat komen vertellen over een onderwerp dat met paarden te maken heeft. Daarnaast vergeten we het gezellige aspect uiteraard niet met ’s avonds een leuke film of barbecue.
Er wordt twee keer op een dag gereden, maar er hoeft niet verplicht gesprongen of gecrost te worden.
Er kan ook voor gekozen worden om alleen dressuurlessen te volgen.
Eigen paard of pony kan mee, maar er kan ook voor bepaalde onderdelen een manegepaard of -pony geleend worden. Je blijft in onze groepsaccommodatie overnachten.

Trainingsweek 2017 zal van 31 juli tot en met 3 augustus plaatsvinden!!!

Digitaal inschrijfformulier trainingsweek hier in te vullen.

Er zal ook een trainingsweek voor volwassenen georganiseerd gaan worden dit voorjaar met medewerking van Herman Wientjes!!! Hou de site in de gaten voor informatie.

Prijs trainingsweek 2017 € 300,-
Minimale leeftijd 12 jaar

 

Eigen paard/pony meenemen

Natuurlijk kun je je eigen paard of pony meenemen. Als je je eigen paard/pony meeneemt geef dat dan van te voren duidelijk aan. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

De accommodatie

Het kamp wordt gehouden in de pas gerenoveerde groepsaccommodatie Goed te Pas van Ruitersportcentrum Capriole. De groepsaccommodatie beschikt over een professionele keuken, douches, toiletten en slaapkamers waarin stapelbedden staan met plek voor maximaal 48 personen.
Voor ponykamp geldt een maximum van 25 kinderen en voor trainingsweek geldt een maximum van 12 kinderen.
Neem een kijkje op www.goedtepas.com voor een sfeerimpressie van onze groepsaccommodatie!