Groepsaccommodatie Goed te Pas

Ruitersportcentrum Capriole beschikt over een ruime groepsaccommodatie. Deze accommodatie beschikt over 5 slaapkamers, met in totaal circa 48 slaapplekken. Er is een centrale ontmoetingsruimte waarin activiteiten georganiseerd kunnen worden. Tevens is er een open keuken met 6-pits gasstel, koelingen en een horeca vaatwasser. De centrale hal beschikt tevens over een bar, waardoor de groepsaccommodatie uitermate geschikt is voor het organiseren van partijen.

In overleg met Ruitersportcentrum Capriole kunnen er diverse arrangementen georganiseerd worden. Hierbij valt te denken aan: vergaderingen in combinatie met bijvoorbeeld een barbecue, familiefeesten, verjaardagsfeesten, (pony)kampen en weekendjes weg. Ruitersportcentrum Capriole werkt samen met diverse leveranciers. Hierdoor is de maaltijd succes verzekerd. Kortom van alles is mogelijk in de groepsaccommodatie van Ruitersportcentrum Capriole!

Voor de diverse mogelijkheden en/of een prijsopgave kunt u contact opnemen met Frank Aldendorff. Dit kan via de telefoon op het nummer 06-13197777 of via de mail info@goedtepas.com

Naar de website »