Pensionstalling

Nu met geweldige buitenbak met eb- en vloedbodem van 50m bij 65m!!

Het is mogelijk om uw paard bij Ruitersportcentrum Capriole in pension te stallen. De pensionstalling geschiedt op basis van vol pension. Dit houdt in dat de paarden twee keer per dag door Ruitersportcentrum Capriole gevoerd worden. De voerkeuze bestaat uit sportbrok en basisbrok. Tevens krijgen de paarden twee keer per dag hooi gevoerd van een goede kwaliteit. Wij voeren altijd eerst hooi en daarna pas de brok, zodat het voer goed verteerd kan worden.

Van maandag tot en met vrijdag worden de paarden door Ruitersportcentrum Capriole buiten gezet. Dit houdt in dat de paarden in de weide of in de stapmolen gaan. Bij slecht weer zijn er ook paddocks beschikbaar, dus bijna het hele jaar kunnen de paarden naar buiten! Wanneer u het op prijs stelt, kan beenbescherming omgedaan worden. In het weekend mogen de pensiongasten zelf hun paarden buiten zetten. De paarden staan desgewenst in kleine groepjes of alleen buiten.

De paarden worden gestald op stro. De stallen worden 6 maal per week, van maandag tot en met zaterdag, opgestrooid en indien nodig uitgemest. Het is ook mogelijk om je paard op strokorrels te hebben staan. Wij hebben hele mooie ruime en lichte boxen van 3,5 bij 3,5 meter.

Voor iedere pensionklant is er een zadelkast beschikbaar. De wasplaats wordt voorzien van warm en koud water. Daarnaast is er een ruime opzadelplaats en heeft het complex de beschikking over een solarium en een stapmolen.
De stallen hebben een afmeting van 3.5 x 3.5 meter. De deuren zijn voorzien van een luik, zodat de paarden op het gangpad uit kunnen kijken. De stallen zijn zo ingericht, dat de paarden wel contact met elkaar kunnen hebben, maar dat voernijd tot een minimum beperkt wordt.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden tot pensionstalling kan contact opgenomen worden met Marcelle Hesselink. Dit kan op telefoonnnummer: 06-41435113 of via de email hesselinkmarcelle@hotmail.com

oprijlaan stapmolen_001 (1) rijhal1 rijhal2 gangpad