Trainingsdagen en -weken

 

Trainingsweek

Wil jij je graag wat verder bekwamen in de dressuur, of springen en een crossles volgen? Geef je je dan op voor een trainingsweek bij RSC Capriole. Voor kinderen vanaf 10 jaar die al wat meer gevorderd zijn in het rijden, of een eigen paard of pony hebben is dit de kans om van een Grand prix dressuur ruiter les te krijgen! Uiteraard doen we meer dan rijden alleen. Zo nodigen we interessante mensen uit die wat komen vertellen over een onderwerp dat met paarden te maken heeft. Daarnaast vergeten we het gezellige aspect uiteraard niet met ’s avonds een leuke film of barbecue.
Er wordt twee keer op een dag gereden, maar er hoeft niet verplicht gesprongen of gecrost te worden.
Er kan ook voor gekozen worden om alleen dressuurlessen te volgen.
Eigen paard of pony gaat uiteraard mee, eventueel is het mogelijk een paard van ons te huren.  Je blijft in onze groepsaccommodatie overnachten.

Data van de trainingsweken van 2018 zijn nog niet bekend.

Digitaal inschrijfformulier trainingsweek hier in te vullen.

Er zal ook een trainingsweek voor volwassenen georganiseerd gaan worden dit voorjaar met medewerking van Herman Wientjes!!! Hou de site in de gaten voor informatie.

Prijs trainingsweek 2018 € 300,-
Minimale leeftijd 10 jaar

 

De accommodatie

Het kamp wordt gehouden in de pas gerenoveerde groepsaccommodatie Goed te Pas van Ruitersportcentrum Capriole. De groepsaccommodatie beschikt over een professionele keuken, douches, toiletten en slaapkamers waarin stapelbedden staan met plek voor maximaal 48 personen.
Voor trainingsweek geldt een maximum van 12 kinderen.
Neem een kijkje op www.goedtepas.com voor een sfeerimpressie van onze groepsaccommodatie!