Sponsoren

Draag uw bedrijf en de paardensport een warm hart toe en plaats uw sponsorbord bij Ruitersportcentrum Capriole aan de Bartelerweg 5 in Haaksbergen!

Ruitersportcentrum Capriole is een jong , dynamisch en groeiend bedrijf. Zij geeft kinderen en volwassenen graag de gelegenheid om hun favoriete sport te beoefenen. Door middel van uw sponsorbord kunt u daaraan een bijdrage leveren en tevens reclame maken voor uw product of bedrijf.

Ruitersportcentrum Capriole kent ruim 170 rijdende leden die wekelijks komen. Ook wordt onze locatie verhuurd aan verenigingen, die vele leden hebben. Daarnaast worden er diverse nationale en internationale wedstrijden en andere evenementen georganiseerd, waardoor u met uw sponsorbord op onze locatie veel mensen kunt bereiken, zowel in Twente als in de Achterhoek en breder.

Ruitersportcentrum Capriole is haar sponsoren zeer dankbaar. Daarom wordt er elk jaar een bijeenkomst georganiseerd, waarbij onder het genot van een hapje en drankje genetwerkt kan worden. Uiteraard laten we u op die dag ook kennis maken met de paardensport.

Daarnaast kunt u als sponsor tegen een gunstig tarief onze accommodatie huren voor bijvoorbeeld een vergadering of een personeelsuitje. Onze zaal is zeer breed inzetbaar en is voorzien van audio en videopresentatie.

Sponsoring kan ook in een andere vorm dan een sponsorbord, bijvoorbeeld zadeldekken, kleding en het sponsoren van een wedstrijd. Voor sponsoring kan contact opgenomen worden met Ruitersportcentrum Capriole. Dit kan telefonisch via 0641435113 of via de mail hesselinkmarcelle@hotmail.com