Training

Het is mogelijk om uw paard in training te zetten bij Ruitersportcentrum Capriole.
Loopt u tegen een probleem aan en wilt u dat uw paard doorgetraind wordt of wilt u dat wij uw paard een bepaalde oefening aanleren?
Dat kan allemaal geregeld worden!
Ook is het mogelijk om uw paard voor een bepaalde periode te brengen, bijvoorbeeld de vakantieperiode, zodat u lekker kunt genieten van uw vakantie, maar uw paard toch doorgetraind wordt, op conditie blijft en dat het hem of haar aan niets ontbreekt!
Ongewenst gedrag afleren, zadelmak maken, corrigeren, uw paard trainen voor de verkoop, het is allemaal mogelijk bij Ruitersportcentrum Capriole.
Ook brengen wij uw paard desgewenst uit op concours, jonge paarden wedstrijden en/of de Ibop- proef.
Marcelle heeft ervaring tot en met Grand Prix-niveau en kan daardoor op alle gewenste niveaus deelnemen aan wedstrijden.
Daarnaast bemiddelen wij bij de aan- en verkoop van paarden. Dus bent u opzoek naar uw droompaard of wilt u uw paard verkopen? Ook dat kunnen we regelen voor u!

In onze verbouwde groepsaccommodatie is het mogelijk om te verblijven om zo samen training te volgen met uw paard. U kunt dan bijvoorbeeld een week verblijven en zo elke dag training volgen met uw paard en daarnaast een kijkje nemen bij onze trainingen en onze manier van werken.

Voor meer informatie, of de tarieven neem contact op met Marcelle:  06- 41435113, of via hesselinkmarcelle@hotmail.com